Societat

FOTO Un espanyol roba un paquet a un català i s'encara amb ell: "No tienes güevos de venir"

Maleducats i violents. Problemes a una escala de veïns

31 de agost de 2020 (20:57 CET)

Espanyolada
Espanyolada

Hi ha gent que està per civilitzar. Tenen una actitud xulesca i prepotent. Primer ells, després ells i finalment ells. I si de pas poden anar contra algú, encara que no sigui necessari pel seu benefici personal, ho faran.

Es creuen amb tots els drets i no dubten a organitzar un escàndol allà on calgui. A Catalunya també en tenim d'aquests i tenen per llengua habitual l'Idioma del Imperio ja que malgrat molts d'ells han nascut aquí odien el català i no s'han esforçat mai a intentar aprendre'l de forma més o menys correcta.[banner-DFP_1]

Presidents Torra i Puigdemont

No us penseu pas que el castellà el parlen o l'escriuen massa millor. Aquí en teniu una prova. Una persona catalana deixava una nota a la comunitat de veïns ja que algú li havia furtat un paquet d'Amazon. El to i el contingut són educats i correctes.

Contrasta amb la xuleria del lladre. "No tienes güevos de venir por el paquete". El nivell és brutal i la falta de respecte i empatia encara molt més. Són els mateixos defensats pel llirisme perquè "pobrets se'ls ha d'ajudar". Són males persones. I punt.
 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades