Societat

FOTO: Així reacciona Ramon Pellicer veient el seu primer Telenotícies fa 32 anys

El periodista de TV3 va començar l'any 1988, amb tan sols 28 anys

23 de octubre de 2020 (13:20 CET)

Ramon Pellicer
Ramon Pellicer

Ramon Pellicer porta tota la vida davant les càmeres al capdavant de diferents informatius. Va començar a TV3 de ben jove l'any 1988, quan tenia 28 anys i ara està a punt de fer-ne 60. Gairebé tota la seva carrera l'ha fet al capdavant de la Televisió de Catalunya, amb l'excepció d'uns anys que va treballar per Televisión Española. 

El periodista ha vist les imatges d'ara fa 32 anys i s'ha sorprès molt i, fins i tot, s'ha emocionat. Ha estat al programa "No tenim vergonya". "Uau, ha plogut. Era el TN migdia de 1988, duia un pentinat tremendo, com es pot veure. Estava ple d'il·lusió, de ganes, d'un afany per dominar el mitjà i el llenguatge audiovisual. Era el meu principal motor. Vaig tenir la sort de compartir espai i temps amb enormes professionals que em van ajudar molt. [banner-DFP_1]

VÍDEO: Ramon Pellicer triomfa a la seva estrena a Tik-Tok

Serà el primer home en superar els seixanta anys de la història de TV3 que presentarà un Telenotícies. Darrere seu hi ha professionals més joves però igual d'esplèndids, com Xavi Coral, Toni Cruanyes o Carles Costa. 

Entre les dues imatges ha passat mitja vida i dos matrimonis. Un d'ells amb la també periodista Júlia Otero, amb qui té fills en comú que li fan vídeos i després els pengen a les xarxes socials. 

 

Ramon Pellicer al TN
Ramon Pellicer al TN

 

Ramon Pellicer reacciona
Ramon Pellicer reacciona

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies