Societat

FEU-HO CÓRRER: Josep Maria Mainat sol·licita ajuda per poder recuperar el jukebox que li va robar Angela Dobrowolski

El productor televisiu creu que els objectes robats per Dobrowolski podrien ser ben a prop

1 de desembre de 2020 (16:09 CET)

Josep Maria Mainat
Josep Maria Mainat

La investigació policial i judicial sobre presumpte intent d'assassinat de Josep Maria Mainat per part de la seva exdona Angela Dobrowolski continua oberta. A aquest fet tan greu se li suma el robatori d'importants objectes de valor com rellotges, joies, diners i altres aparells tan sentimentals com aquest Jukebox que apareix a les imatges.

Dobrowolski, amb l'ajuda dels seus amics escorts Alina i Gabriel, hauria muntat un prostíbul a la casa familiar d'Horta i també hauria venut, per extreure'n diners, objectes molt valuosos per l'excantant de la Trinca. 

Ana Rosa Quintana i Angela Dobrwolski

Una vegada recuperada la possessió de la casa (la jutgessa del divorci va acordar el seu desnonament) el productor musical ha començat a trobar a faltar coses. És per això que demanat l'ajuda de les xarxes socials. Es tracta d'un Juke Box Wurlitzer OMT 1015 amb adaptador de CDS. 

També ha trobat a faltar una guitarra elèctrica Fender Stratocaaster Blackie, una reproducció de la mítica guitarra d'Eric Clapton. És probable que ambdós objectes s'hagin venut a través d'Internet i, per tant, potser algú en sap alguna cosa. Tota ajuda és bona. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades