Societat

L'exdirector de un diari de la caverna hiperventila perquè "hacen bullying" als Borbons

José Antonio Zarzalejos lloa la figura del Rei espanyol Felipe VI

19 de febrer de 2021 (09:09 CET)

El Preparao Felipe VI i Letizia Ortiz
El Preparao Felipe VI i Letizia Ortiz

L'ABC és un dels butlletins de la Casa Reial, podríem dir que és la premsa oficial. També ho és la revista Hola. L'exdirector del diari ABC, José Antonio Zarzalejos, ha tornat a demostrar el seu vassallatge a la família reial i al Rei espanyol Felipe VI. En un llibre titulat "Felipe, un Rey en la adversidad", l'ensabona de valent fins a punts vergonyosos. Explica que l'opinió pública espanyola se li ha girat en contra i que li fan "bullying". 

L'estratègia d'aquest periodista és clara. Acabar amb la figura del rei emèrit per tal de salvar la institució. Sacrificar el pare per preservar el fill. "El rey emérito traicionó a su hijo Felipe VI. Lo natural es que el padre, en una institución biológica que se niega, deje a su hijo y sucesor la Corona en las mejores condiciones, y realmente se las dejó en las peores condiciones de reputación y de operatividad institucional. [banner-DFP_1]

Zarzalejos ven Felipe VI com una bona persona, que desconeixa els draps bruts del seu pare. Considera que és el millor 'cap d'estat' que pot tenir Espanya i lloa el discurs del Borbó el 3 d'octubre de 2017. Fue un acierto porque la medida de todas las cosas no la da el independentismo de Cataluña.

El Rei espanyol Felipe VI segur que ja l'ha llegit. És més, segur que ja en té una còpia dedicada. I Letizia també. I les nenes, probablement també, ja que sempre s'ha dit que són molt cultes i llegeixen molt. 

Fes-ho córrer
Destacades