Societat

L'espanyolisme ja vol aparellar Leonor amb aquest hereu a un tron europeu

La Borboneta ja té candidat. I no és el "niño que le hace sonreír"

22 de octubre de 2020 (08:26 CET)

Leonor de Borbón
Leonor de Borbón

La Boroneta té 14 anys. D'aquí poc en farà 15 i com tota adolescent comença a sentir atracció cap a altres nois o noies. Fa unes setmanes, us EXPLICÀVEM AQUI, que la premsa espanyola propera a la monarquia avançava que aquest noi té el privilegi de "hacerla sonreír"

Evidentment, es tracta d'una relació que compta amb la supervisió total de la seva mare Letizia. La Reina és conscient que la parella de Leonor serà el futur consort de la futura cap de l'Estado español, sempre i quan continuï aquest règim.

Ha aparegut un candidat per a Letizia. Es tracta del príncep Christian de Dinamarca, que ha celebrat els seus primers 15 anys amb una sessió de fotos en blanc i negre i les ha penjat a Instagram. 

Leonor Borbón i Letizia Ortiz

Aquest nen és net de la reina Margarida i fill primogènit de Frederic, el proper rei de Dinamarca, i de Mary, qui vindria a ser la Letizia danesa. La unió recordaria pràctiques de l'edat mitjana, en què es feien enllaços entre membres de diferents dinasties amb l'objectiu d'evitar plebeus com Letizia, Iñaki i Jaime, que no han sortit gaire bé. 

 

Candidat Leonor
Candidat Leonor

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades