Societat

L'espanyolada contra Ametller Origen per la sensibilitat de l'empresa amb el català

Les xarxes socials s'omplen de peticions de boicot contra aquesta empresa catalana d'alimentació

1 de setembre de 2020 (09:10 CET)

Ametller Origen
Ametller Origen

La cadena de supermercats Ametller Origen, amb seu a Catalunya i amb establiments repartits arreu del territori, té molta sensabilitat amb la llengua catalana i amb els valors del país, igual que Bonpreu. És per això que no agrada a l'espanyolada, que continuament demana un boicot.

Tot va començar quan una empleada d'aquesta empresa es va adreçar a una clienta en castellà i aquesta es va queixar perquè no li respectaven els seus drets lingüístics. Tot seguit, la companyia va demanar més informació a l'afectada, preguntant-li de quina botiga estava parlant. 

"La nostra llengua de comunicació és el català", va deixar clar Ametller Origen. Una frase que l'espanyolada va entendre com una mostra de fanatisme, igual que deuen pensar que el fet que un supermercat de Paris utiltizi el francès també és fanatisme. 

Bonpreu

Tot seguit es va iniciar una campanya de boicot a les xarxes socials. L'espanyolada va repetir el nom de l'establiment i va demanar als espanyols que viuen a Catalunya no comprar en aquest centre, perquè consideren que ataca la seva llengua, la Lengua del Imperio. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades