Societat

ESPANYA PROFUNDA: Un Alcalde amenaça amb tirotejar els participants d'una cursa perquè "si suspenden los toros, esto también"

Considera que els toros són cultura i que es lo "más grande que hay"

16 de desembre de 2020 (13:04 CET)

Jaime Peral, alcalde de Navas del Rey
Jaime Peral, alcalde de Navas del Rey

La prova ciclista III MTB Ruta de las Dehesas consisteix en una cursa de mountain bike pels camins rurals de la Sierra Oeste de Madrid. Estava previst que se celebrés aquest diumenge passat i s'ha cancel·lat no pas per les restriccions del Coronavirus ni per qüestions meteorològiques, sinó per les amenaces de l'alcalde del municipi.

Jaime Peral és l'alcalde de Navas del Rey, localitat on havia de passar la prova esportiva. El batlle ha ordenat tancar els camins propers al poble i ha explicat que hi ha "60 cazadores dispuestos a hacer lo que haga falta por si alguno de los corredores se le ocurra pasar".[banner-DFP_1]

ESPAÑA PROFUNDA: El comentari homòfob del portaveu dels taxistes

"Llevaba mucho tiempo pretendiendo o impedir la prueba, pero nosotros contábamos con todos los informes favorables de todas las administraciones intervinientes y de la Comunidad de Madrid", ha explicat Javier Donaire, director de la prova.

L'alcalde es queixa que fa uns mesos es va suspendre una 'corrida' de toros al municipi. És per això que considera que "si se suspende una corrida de toros, pues eso también".  De moment, ni Fiscalia ni Policia han fet res. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies