Societat

L'escrit de Dani Rovira mesos després de tallar amb la seva parella

L'actor malagueny tranquil·litza els fans i demostra que és feliç

19 de gener de 2021 (18:20 CET)

Dani Rovira
Dani Rovira

Tothom pensava que Dani Rovira i Clara Lago estaven fets un per l'altre. Feien molt bona parella i ningú pronosticava una ruptura. Tot i això, aquest novembre es va saber que l'andalús i la madrilenya havien decidit posar punt i final a la seva relació. 

"Pujo aquesta foto perquè em veig guapo. M'agrado", ha escrit Rovira i després ha afegit que "Igual us semblarà vanitat o narcisisme, però no crec que ho sigui", . L'actor de 'Ocho Apellidos Vascos', després de la malaltia que ha passat, ha après que cal "estimar-se, sense amagatalls" i sense tenir en compte les terceres opinions:[banner-DFP_1]

Dani Rovira

Cuando te capturan un momento como este y te apetece compartirlo, buscamos excusas baratas para justificarlo.
Frases intensas, filosóficas o cómicas, para restarle importancia, mostrando una falsa modestia que, en estos andurriales digitales, a mí personalmente me irrita.
Es como sacar tu cola de pavo real pero hacer referencia al pico o a la uña de una pata.
Como si la foto y el texto estuvieran desincronizados. Una torpe manera de pedir la aprobación del otro, pero con disimulo. Vender tu mundo interior intenso y complejo, enseñando la carne de tu chasis.

Potser és un missatge adreçat a Lago, o potser no. El cas és que Rovira és feliç i així ho demostra. Esperem veure'l ben aviat en un altre projecte. És un excel·lent actor i una millor persona. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies