Societat

Eloi Cordomí i el seu marit fan arribar una magnífica notícia

El presentador d'El Temps serà pare per primera vegada

12 de gener de 2021 (09:30 CET)

Eloi Cordomi
Eloi Cordomi

Eloi Cordomí és una de les cares visibles de TV3 més estimades. Igual que Toni Cruanyes i altres col·laboradors habituals de la Televisió de Catalunya, l'home del temps és molt estimat a casa nostre i pel públic català. Ara, han donat una molt bona notícia. 

Ell i el seu marit, el Xavi, han estat pares del seu primer fill. Als 38 anys ha tingut el seu primer fill i ho ha explicat al 'Tot es Mou', visiblement emocionat i amb un ninot del MIC a la mà. 

FOTO: Eloi Cordomí celebra 6 anys de matrimoni amb el seu marit

Estic bé. Vosaltres heu tingut la Filomena i jo a casa meva he tingut un Filomeno que li agrada jugar amb el MIC. He estat amb un permís de paternitat. Sí que dormo bé, de quarts de deu de la nit a quarts de vuit del matí. D'una tirada. Què més es pot demanar. Enric no marxis gaire lluny que em queda la segona part del permís de paternitat". 

La parella portava set anys casada i ara ha ampliat la família amb un nen. No és el seu fill biològic però això no treu que sigui menys fill seu. Una realitat tan fàcil d'entendre i que l'espanyolada més carca no entén, fins al punt de llençar-los insults per la seva condició homosexual i catalana. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades