Societat

La dona de Sergio Ramos amenaça amb explicar coses de Josep Maria Mainat

Pilar Rubio es fa la interessant insinuant que coneix informació sensible sobre el cas Mainat. Però calla

30 de octubre de 2020 (12:28 CET)

Pilar Rubio
Pilar Rubio

El cas Mainat continua. La policia i la justícia estan fent la seva feina i estan investigant de ben a prop la seva dona Angela Dobrowolski. Telecinco, de la mà d'Ana Rosa Quintana i Sálvame, de la mà de Jorge Javier Vázquez, són els programes que més detalls donen i que més ben informats estan. 

Ara, un personatge molt famós ha entrat a escena i està amenaçant l'excantant de la Trinca, perquè l'odia. Es tracta de la dona de Sergio Ramos, Pilar Rubio, que va fer de presentadora a 'Operación Triunfo' l'any 2011. I no ho devia fer gaire bé, perquè el format a Telecinco es va acabar. [banner-DFP_1]

Sergio Ramos

La periodista 'amenaça' en explicar coses que sap ella i no sap ningú més. "Quizá dentro de unos años cuando escriba mis memorias… ¿quién sabe?". Rubio llença la pedra i amaga la mà. Diu que sap però no explica. Una decisió a cavall entre explicar-ho i callar incompatible amb l'ètica periodística. 

Rubio no reconeixerà mai que és una fracassada i que és on és gràcies al seu marit, que deixant de banda que representa l'etern rival del FC Barcelona, és un excel·lent futbolista. Rubio adopta la mateixa posició que Ramos, quan insinua que sap informació sensible dels àrbitres i no aporta aquesta informació. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies