Societat

La dona de Bertín Osborne s'independitza d'ell

Feia 20 anys que estaven casats i tenen dos fills en comú

17 de gener de 2021 (21:09 CET)

Bertin Osborne
Bertin Osborne

Hi ha la llegenda urbana que Juan Carlos I, el Campechano, Julio Iglesias i Bertín Osborne tenen una particular "guerra" per veure qui s'ha allitat amb més dones. Bertín Osborne, casat fins ara amb Fabiola Martínez, ha estat 20 anys sense sumar noves dones a la llista.

El mateix passa amb Julio Iglesias, que també és casat i fidel des de fa anys. El Campechano no pot dir el mateix i la llista, segons els experts, estaria entre les 1500 i les 5000 dones. Possiblement ara per ara lideri la llista.[banner-DFP_1]

Bertin Osborne

Però ara tot podria canviar si Bertín Osborne s'afanya. La seva dona ha decidit independitzar-se (no sabem si de forma unilateral o pactada entre els dos) com s'ha anunciat aquesta tarda al progre Viva la Vida de Telecinco.

Durant tota la tarda s'especulava amb quina parella podria ser la que se separava i fins i tot s'ha arribat a parlar d'Iker Casillas i Sara Carbonero. Finalment han estat Bertín i Fabiola i els comentaris ja s'han afanyat a donar-li suport. Un d'ells estava eufòric: "Bienvenido al club de los solteros, Bertín. Ahora te las vas a empotrar a todas". Nivell.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies