Societat

Detingut un home de 29 anys a Tarragona: Amb electrodomèstics robats, positiu per heroïna, sense cinturó i amb la ITV caducada

L'home dona positiu per heroïna i va sense cinturó i amb la ITV caducada

4 de gener de 2021 (16:03 CET)

Mossos
Mossos

Els Mossos d'Esquadra van denunciar penalment aquest diumenge un home de 29 anys com a presumpte autor d'un delicte lleu de furt a Tarragona. També el van denunciar administrativament per donar positiu en heroïna, no portar el cinturó de seguretat i tenir la ITV caducada.

Els fets van tenir lloc cap a quarts de dotze del migdia quan una patrulla va observar que un vehicle circulava a una velocitat "poc adequada" per l'N-340. [banner-DFP_1]

Rave a Llinars

Els agents van comprovar que l'home tenia dues citacions judicials i policials vigents del jutjat de Vilafranca del Penedès motiu pel qual van aturar-lo i van observar que no portava el cinturó de seguretat i la ITV del vehicle estava caducada.

En escorcollar-lo, van localitzar dues caixes de petits electrodomèstics embalats que acabava de furtar en un establiment de la ciutat. A més, va donar positiu per heroïna. Les diligències penals s'han transmès al jutjat de guàrdia de Tarragona.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades