Societat

La conversa entre Shakira i el futur rei d'Anglaterra

La cantant colombiana confessa que els seus fills estan molt conscienciats amb el medi ambient

19 de octubre de 2020 (10:13 CET)

Shakira i Gerard Piqué
Shakira i Gerard Piqué

La cantant colombiana Shakira Mebarack i el futur rei d'Anglaterra han tingut una llarga conversa a través de videoconferència. El motiu de la trobada telemàtica ha estat el premi l'Earthshot, creat pel duc de Cambridge, que té com a objectiu lluitar pel medi ambient i del qual la dona de Gerard Piqué forma part del jurat.

Shakira ha ensenyat el seu costat més familiar i ha explicat que els seus fills estan molt conscienciats amb el medi ambient. Mi hijo mayor, Milan, empezó a hacerse preguntas sobre el medio ambiente a los 5 años. Y ahora, cuando nos cepillamos los dientes y no cierro el grifo del agua, es él quien me dice: 'Madre, por favor, estás derrochando agua'".

Gerard Piqué i Shakira

També parla de Sasha. "Cuando ve residuos, es él quien quiere recojerlos". Tot plegat demostra que els seus pares, a més de ser uns excel·lents professionals de l'esport i de la música, també tenen temps per educar els seus fills en valors importants.

Per la seva banda, el Príncep Guillem també li va fer confessions. “El meu equip m'ha mostrat un vídeo teu on estaves fent skate". Shakira no se'n sabia avenir. ¡No me puedo creer que lo hayas visto!!... No sé qué me ha pasado este año, intenté que mis hijos hicieran skate. Les llevé a una tienda y no les gustó mucho. Pero a mí sí. ¡Y ahora no puedo bajarme de mi board!". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies