Societat

La contundent opinió de Joel Joan sobre el disc de La Marató amb la participació del fatxa Francisco

L'actor no comprarà el disc de La Marató. I tu?

4 de desembre de 2020 (09:09 CET)

Joel Joan a TV3
Joel Joan a TV3

La setmana passada es va posar a la venda el disc de La Marató, de TV3. Com sempre, diferents artistes canten en català a favor d'una causa solidària, enguany a favor dels afectats pel coronavirus. Entre els participants hi ha el fatxa valencià Francisco, una col·laboració que ha creat molta polèmica. 

El valencià versiona el My way de Sinatra, aquí, Com he fet sempre. Segons el web de TV3, Francisco considera que "Es tracta de tota una declaració d'intencions en què l'artista vol demostrar que, li passi el que li passi a la vida, sempre es mantindrà fidel a ell mateix i a la seva manera de fer". Però el que sap tothom és que Francisco és un fatxa anticatalà i així ho ha demostrat en diverses ocasions i us ho vam EXPLICAR AQUÍ. 

Joel Joan a TV3

Entre els comentaris de rebuig de les xarxes socials hi trobem el de l'actor Joel Joan: "Francisco, TV3 i l’odi a Catalunya. Que es fotin el disc per on més mal els faci. Encara estan a temps de retirar l’individu aquest del disc. Ànims demòcrates. També hi ha la possibilitat de que la resta d’artistes reneguin del disc per incloure-hi un franquista, masclista i xenòfob"... 

El disc encara és a la venda i encara hi ha gent que el compra. Molts catalans han decidit donar els diners del cost del disc i no comprar-lo. És una bona decisió per ser solidaris i, alhora, demostrar el nostre rebuig cap a Francisco. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies