Societat

Contundent carta del fill de Montserrat Carulla pel tracte rebut per part de TV3, Oriol Junqueras i Sergi Sol

Roger Peña parla clar contra els periodistes de TV3 que han signat la notícia de la mort de la seva mare

30 de novembre de 2020 (08:50 CET)

Montserrat Carulla
Montserrat Carulla

La setmana passada coneixíem una trista notícia. Una de les millors actrius de la història del teatre català, Montserrat Carulla, perdia la vida als noranta anys. Tot el món de la cultura plorava la seva mort i els mitjans de comunicació, a la seva manera, transmetien la notícia a l'audiència. 

TV3, tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, relegava la mort de Carulla a  una quarta posició. Abans mereixien més atenció altres cròniques. Els espectdors ho van detectar i van recordar que quan va morir Rosa Maria Sardà aquesta va obrir el Telenotícies (com havia de ser). 

Montserrat Carulla

Les crítiques a xarxes socials no es van fer esperar, destacant la carta del seu fill, Roger Peña Carulla. Unes paraules dures i contundents contra Raquel Sans, directora d'informatius i Gemma Ruiz, la periodista de la secció de cultura que va signar l'article. 

Peña desmonta una per una les mentides de Ruiz sobre la seva mare. "El pitjor va ser el treball de redacció de Gemma Ruiz. És indigne de tu. Ens vau fer plorar de ràbia". I continua La Gemma ha tirat de Wikipedia. La notícia respira una farumeta innecessària, de gracieta feminista, mentint o errant de manera flagrant. La cobertura a TV3 ha estat de fireta, monstuosa i gens professional".

Hem de recordar que Oriol Junqueras, tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, es va referir a la mort de Carulla sense destacar la seva ideologia independentista. L'assessor d'ERC, Sergi Sol, amb poder a TV3 per decidir els seus continguts, també deu celebrar aquest gest. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies