Societat

Comentaris de l'espanyolada contra Laura Rosel per aquesta foto

L'espanyolada ataca Laura Rosel per les seves idees polítiques i per ser dona

31 de agost de 2020 (11:12 CET)

Laura Rosel
Laura Rosel

Laura Rosel és una persona molt estimada pel públic català. La seva participació al Preguntes Freqüents (FAQs) de Televisió de Catalunya, que s'emet cada dissabte a la nit, la va convertir en una de les periodistes més ben valorades pels espectadors de TV3. La seva successora, Cristina Puig, no ha arribat ni de bon tros a complir les espectatives.

Amb la sortida de Mònica Terribas de El Matí de Catalunya Ràdio, Rosel va agafar aquest rol i la veurem cada dia al davant del micròfon groc i negre intentant fer ombra al líder d'audiència dels matins, Jordi Basté, de Rac1. 

Catalunya Radio

Com era d'esperar, l'espanyolada no ha tardat en insultar la periodista catalana, que ha hagut d'aguantar insults com "sectària" i altres comentaris masclistes apel·lant a la seva condició de dona: "ponte una foto más alegre mujer". 

"Tiene que mostrar odio y rabia", deia un altre espanyolista al·legant que si no fa això els seus seguidors se sentiran decepcionats. A l'altra costat de la balança també hi ha hagut molts comentaris de suport. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades