Societat

Clatellot espectacular de l'Àvia Maria a Loquillo per aquest vídeo sobre els bars i el coronavirus

Lamentable discurset "cuñado" del cantant espanyolista

25 de juliol de 2020 (19:20 CET)

Loquillo
Loquillo

Polèmica per un vídeo de Loquillo a les xarxes. El cantant barceloní, que havia estat proper a Ciudadanos i que encara és l'hora que parli en català, ha penjat un vídeo a les xarxes socials per promocionar els bars en un context molt complicat. Fins aquí res a dir, cal revifar l'economia complint (això sí) totes les normatives sanitàries.

El problema és que el cantant, cuñado com és, ha dit "¿qué es un hombre sin su barman? Menos que un hombre". Una frase per ridiculitzar els homes que no van als bars i que ha fet les delícies dels cuñados que després d'escoltar el vídeo s'han donat un parell de cops al pit i han cridat ben alt "Yo soy un macho español". Loquillo també vol que els bars i restaurants espanyols passin a formar part del Patrimoni de la Humanitat, una proposta totalment desproporcionada.

L'Àvia Maria ha comentat el vídeo i ha dit directament que Loquillo no té cervell. Com bé explica l'Avia no és la primera vegada que el cantant espanyolista la fa grossa. En una cançó dels anys 80 volia matar una dona, amb la mort de Pau Donés va voler ser protagonista i ara deixa anar aquesta bestiesa. Què serà el proper? Loquillo diputat de VOX al Parlament?

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades