Societat

Un cantant català fa les delícies de VOX recordant el franquisme amb nostàlgia

Concedeix una entrevista al diari El Mundo i fa les delícies de l'espanyolada

20 de novembre de 2020 (10:40 CET)

Grup de músics
Grup de músics

Ramon Arcusa és un dels integrants del Duo Dinámico. És català, és nascut a Barcelona, té 83 anys i ha concedit una entrevista al diari El Mundo. Arcusa ha aprofitat per valorar la dedicació del grup a la Princesa Leonor de la cançó '15 años tiene mi amor' quan la Borboneta va fer quinze anys, aquesta tardor.

Arcusa també deixa clar les seves opinions polítiques. Segons ell, amb el dictador Franco tot era molt millor.  "Recordo que, als hotels, deixàvem la clau a la porta, com feien als pobles, i hi havia una seguretat que no podríem ni somiar ara". [banner-DFP_1]

Ana Rosa Quintana, nova temporada

I afegeix, per si no havia quedat prou clar: "Franco també va fer moltes coses bones de les quals ara no se'n parla". Aquestes paraules han fet les delícies de l'espanyolada, que l'ha felicitat per la seva carrera artística i també ha 'comprat' aquestes opinions.

El franquisme el complementa amb l'atac a Pedro Sánchez: "Molt malament. Els canvis de criteri, els experts fantasma, fins a la baixada de l'IVA de les màscares... La gestió ha estat millorable" i amb elogis a Isabel Diaz Ayuso: "L'altra cara de la moneda. Madrid era als pitjors llocs però Díaz Ayuso ha mantingut a ratlla els seus detractors". 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades