Societat

Els Borbons no van a "treballar" i la xarxa esclata a riure

Felipe i Letizia aprofiten el temporal per no sortir de casa en tot el dia

11 de gener de 2021 (11:35 CET)

El Preparao Felipe VI i Letizia Ortiz
El Preparao Felipe VI i Letizia Ortiz

Com és habitual, els Borbons han aprofitat la tempesta Filomena per traslladar el seu "suport" i la seva "solidaritat" amb aquells qui han patit els afectes del temporal. Aquesta ajuda no ha estat física. No us penseu pas que el rei espanyol Felipe VI ha agafat la pala i ha començat a treure la neu de les carreteres. Ha estat únicament una piulada a les xarxes socials. Una alternativa a la foto. 

A la gent que treballa, la neu els perjudica d'una manera o altra. Amb les comunicacions afectades, són molts els ciutadans que no poden arribar a la feina i els nens i nenes tampoc poden anar a escola. A Casa Reial, Felipe i Letizia no han pogut anar a "treballar". 

El Preparao Felipe VI

Zarzuela ha cancel·lat l'agenda per aquest dilluns. Massa feina i massa fred, pobrets. Tenien tres audiències a El Pardo amb l'Associació Societat Civil Ahora, el Patronat de la Fundació Euroamérica i el Consell Assessor d'Intel·ligència Artificial. Això pel que fa al Preparao. Quant a Letizia, tenia una reunió amb membres de la Federació de Malalties Rares. 

Com era d'esperar, les xarxes socials han esclatat i han criticat aquest gest poc solidari cap a la resta de la població. Si durant l'any treballen poc, imagineu-vos durant aquest 2020 i el començament del 2021: covid i neu. 

 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades