Societat

BOMBA: Asseguran que Juan Carlos I té demència senil

L'exdirector de l'ABC ho reconeix en el seu últim llibre

11 de febrer de 2021 (09:19 CET)

Rei Juan Carlos
Rei Juan Carlos

Les notícies sobre el l'exmonarca espanyol omplen portades i pàgines de diari. A més dels seus presumptes escàndols fiscals, la seva passió per les dones i 'campaments', ara hem conegut una notícia molt més personal i que li toca de ben a prop.

Ho explica l'exdirector de l'ABC​, José Antonio Zarzalejos, que és un monarca convençut, biògraf de la Corona i que està molt compromès amb la causa. "Juan Carlos tiene una percepción de la realidad distorsionada. Me lo han confirmado más de tres personas.  Es un hombre con lapsus de memoria, pero sobre todo con un principio de deterioro cognitivo progresivo. Por eso no percibe como reprobable todo lo que ha hecho". No diu que pateix Alzheimer o demència senil però s'entén tot. [banner-DFP_1]

El llibre, a més de reconèixer aquest fet, també és un salvavides pel Preparao. Ataca el Campechano Juan Carlos per salvar la monarquia, un gest molt típic a la premsa espanyola i espanyolista. 

"El rey está expatriado, ha reconocido que ha defraudado fiscalmente, ha pagado 800 mil euros de regularización,  hay tres investigaciones indagatorias de la fiscalía. Se ha beneficiado de una comisión de 100 millones... Son hechos, no opiniones".  Caurà el pare però no el fill. Todo atado y bien atado. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies