Societat

Un avi català de 90 anys es defensa d'un txarmil que volia arrencar-li una cadena d'or

Continuen els problemes de delinqüència de les bandes txarmils a poblacions del Maresme

4 de agost de 2020 (22:07 CET)

Canet de Mar
Canet de Mar

És un no parar. La violència de les bandes de txarmils a Catalunya és un problema de primer ordre malgrat que el llirisme polític i mediàtic ho vulgui amagar. Barcelona és la ciutat més afectada per aquesta classe de delictes però poblacions més petites han vist com grups de deu o vint joves s'instal·laven al poble i els fan la vida impossible. Mataró, Premià de Mar o Llançà en són alguns exemples.

Els pobles veïns d'Arenys de Mar i Canet de Mar també pateixen aquests delictes en part perquè hi ha un centre de menors a Canet. Si ahir us explicàvem el cas d'un intent d'atracament a Arenys de Mar (VEURE AQUÍ), avui n'hem conegut un altre a la població de Canet.

Delinqüència dels txarmils a Arenys de Mar

La víctima és un home de 90 anys i el seu comportament, tot i que temerari ja que aquesta classe de delinqüents són imprevisibles i poden fer molt mal, també es pot qualificar de valent i heroic.

Per sort el txarmil va començar a córrer quan l'home es va resistir a que li robessin la cadena d'or, que més enllà del valor econòmic possiblement tingués un elevat valor sentimental. I a nivell polític tothom ha callat, no interessa parlar de certs temes.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades