Societat

ATENCIÓ: Oriol Mitjà demana aquesta col·laboració

L'epidemiòleg continua col·laborant i aportant els seus coneixements malgrat que alguns membres del Govern el vetessin a una reunió

4 de novembre de 2020 (09:44 CET)

Oriol Mitjà
Oriol Mitjà

L'epidemiòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, Oriol Mitjà, tot i ser vetat en algunes reunions del Govern, tal com us vam EXPLICAR AQUÍ, segueix aportant idees i recomanant mesures que cal prendre. 

Ara, Mitjà, busca voluntaris per un nou assaig clínic sobre la Covid19. L'estudi necessita pacients amb símptomes lleus de la malaltia i persones que l'hagin superat perquè donin sang i plasma. 

Oriol Mitjà

L'estudi, que també compta amb la participació del doctor Bonaventura Clotet, pretén saber si el plasma de les persones que ja han superat la Covid-19 pot servir per millorar el diagnòstic d'aquells pacients que tenen símptomes lleus.

Amb paraules d'Oriol Mitjà: "podem extreure el plasma i aquesta feina feta [acumular anticossos] injectar-la a una altra persona amb Cvid-19 per frenar el virus i les complicacions".

És per això que és més important que mai la teva col·laboració i la difusió d'aquesta petició. Aquest virus només el guanyarem entre tots i amb molta responsabilitat. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades