Societat

ATENCIÓ: Joel Joan fa aquest anunci pels que estiguin interessats en anar a veure la seva obra

L'actor català demostra la seav solidaritat amb el poble de Catalunya

27 de octubre de 2020 (09:12 CET)

Joel Joan
Joel Joan

La gravetat de la pandèmia ha obligat al Govern de la Generalitat a prendre mesures com el toc de queda, que obliga a catalans i catalanes a romandre a casa tancats amb pany i clau des de les 10 de la nit fins les 6 del matí, amb algunes excepcions, com que els vinguin d'un esdeveniment cultural poden arribar a les 11, ensenyant l'entrada.

Els actors catalans en són conscients i estan disposats a fer el que calgui per mantenir el sector i facilitar la vida als seus espectadors. En aquest sentit, el conegut actor català Joel Joan, protagonista d'Escape Room, ha anunciat que avancen les 2 funcions del dissabte, de manera que la primera es farà a dos quarts de sis i la segona a les vuit. 

El President Quim Torra

Tot plegat amb l'objectiu que aquella gent que no visqui a Barcelona i arribi a la capital de Catalunya per tal de gaudir d'un bon teatre, pugui arribar a casa seva amb total tranquil·litat i no per aquest fet, decideix quedar-se a casa.

 

 

La iniciativa i la decisió de Joel Joan ha estat molt aplaudida a xarxes socials. Espectadors d'aquestes zones però també de Barcelona han agraït aquest gest. Un gest solidari i que demostra que està a l'alçada del moment. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades