Societat

ATENCIÓ: Inicien una campanya després del robatori d'ordinadors a una escola d'Hospitalet

Bargalló afirma que s'està treballant amb l'asseguradora perquè els nous aparells arribin "el més aviat possible"

8 de setembre de 2020 (23:18 CET)

Escola Puig i Giralt
Escola Puig i Giralt

L'institut escola Puig i Gairalt de L'Hospitalet ha patit el robatori de 25 ordinadors portàtils i una dotzena de tauletes. Ho han confirmat a l'ACN fonts municipals. Els responsables del centre, ubicat al barri de Pubilla Cases, han interposat una denuncia davant els Mossos. La notícia l'ha donat a conèixer un mestre a través de les xarxes socials. El docent ha demanat ajuda per aconseguir una donació de material o bé aparells a un preu més econòmic. Ha recordat que tot i disposar d'assegurança, els tràmits podrien dilatar-se.

En aquesta mateixa línia s'ha expressat el conseller d'Educació, Josep Bargalló, que ha afirmat que els Serveis Territorials estan treballant per resoldre el problema "el més aviat possible".

foto 3691486

Bargalló ha lamentat els fets i ha dit que malauradament aquesta mena d'episodis són habituals durant les vacances. "Aquest no serà l'únic centre dels 5.500 que hi ha on ha passat aquest estiu", ha considerat.

Ha assegurat que la inspecció dels Serveis Territorials ja està treballant amb l'empresa asseguradora, per poder agilitar al màxim els tràmits. Amb tot, ha reconegut que aquesta mena de procesos no són ràpids i que els nous aparells no estaran disponibles dilluns vinent.

Tot i això, ha advertit que "si hi ha algun motiu pel qual els ordinadors són necessaris abans que l'assegurança els restitueixi es farà servir l'stock del departament per casos de contingència".

Un professor de l'escola ha iniciat una campanya a Twitter demanant ajuda:

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades