Societat

Relacionen aquesta famosa de Sálvame amb el nét més il·lustre del Campechano: "Ha tenido algo con Froilán"

La presumpta amant ho nega però altres tertulians diuen que és cert

1 de agost de 2020 (22:04 CET)

Froilán
Froilán

No es pot negar que Froilán de Marichalar y de Borbón es el nét que s'assembla més al Campechano pel que fa a caràcter. Mal estudiant però alhora hàbil en les relacions socials. Vividor, faldiller i conflictiu en segons quines situacions. Per ara, però, no se li coneixen comptes a l'estranger. El seu alt ritme de vida el costegen els seus pares tot i que tampoc se sap ben bé què fa Elena de Borbón mentre que el pare de Froilán, Jaime de Marichalar, forma part del consell d'administració de vàries empreses.

A nivell sentimental se'l relaciona amb Mar Torres, hereva d'un imperi milionari de la capital del Reino. Torres és molt aficionada a la cirurgia estètica i a nivell "professional" es fa dir influencer. Tots dos tenen molt fort caràcter i això fa que trenquin la relació i la reprenguin cada dos per tres. Ara surten informacions que, en cas de ser certes, confirmarien una altra semblança entre Froilán i el seu avi: tots dos serien infidels.

Froilán de Marichalar y de Borbón: Primera persona en aprovar "Quinto de la ESO"

La notícia es va destapar ahir a Sálvame. Segons diu Rafa Mora, una tal Miriam Saavedra ha reconegut fora de càmera que es va embolicar amb Froilán, Pipe pels amics. Saavedra té 26 anys i és coneguda per haver estat la parella de Carlos Lozano, un altre habitual d'aquesta classe de programes.

Ara bé, la pròpia Saavedra ho nega i diu que ella mai ha dit això. Potser tot és mentida però els gens Borbons són ben presents en Froilán i no caldria descartar res. Això si, el rècord de l'avi encara és lluny.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades