Societat

Apareixen noves formes despectives amb què el Campechano Juan Carlos I anomenava Letizia Ortiz

La relació entre el sogre i la jove sempre ha estat horrible

21 de gener de 2021 (19:30 CET)

Campechano
Campechano

Quan Felipe de Borbón y Grecia, aleshores Príncipe de Asturias, va conèixer Letizia Ortiz Rocasolano i va fer saber als seus pares que es casaria amb ella el Campechano s'hi va negar. El Preparao va dir prou. Ja li havien dit "no" a altres candidates i era aquesta o renunciava a la corona.

L'aleshores rei espanyol va haver d'acceptar la condició del seu fill ja que l'alternativa era Elena de Borbón com a reina. Un desastre absolut... i això que encara no se sabia com sortiria Froilán. [banner-DFP_1]

El Campechano

El Campechano no li va posar les coses fàcils a la seva jove i els malnoms cap a ella no van trigar a a arribar. Ja se sabia el de Princesa de Tolosa per allò de "Todo lo sabe" i el caràcter setciències de Letizia.

La revista alemanya Bunte ara en fa sortir més a la llum. "Letícia va ser humiliada pel seu sogre durant anys. Li deia La Chacha, La Criada, La Plebeya", asseguren.

Sens dubte una família "ben avinguda". Si no fos perquè són qui són possiblement ja haguessin intervingut els serveis socials.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies