Societat

Una antiga amiga d'Isabel Pantoja explica les tàctiques de la cantant més pròpies de la sèrie Narcos: "Éramos mulas"

Isabel Pantoja feia servir les amigues per carretejar diners

21 de novembre de 2020 (18:25 CET)

Isabel Pantoja
Isabel Pantoja

És una de les persones més admirades per l'espanyolada. Es tracta d'Isabel Pantoja, una cantant espanyola que ja fa temps que és notícia per escàndols diversos. Fins i tot va arribar a passar una llarga temporada a presó per un delicte fiscal.

Marca España en estat pur. Una persona estimada malgrat haver comès greus delictes. Segons diuen els diners són la seva perdició i aquests setmanes passen per Sálvame tot un seguit de personatges per dir coses d'ella. Fins i tot el seu fill i amistats properes. "Todo por la pasta".

Isabel Pantoja

Ahir la convidada estrella va ser una tal Pepi Valladares, antiga amiga i mà dreta de la cantant espanyola. Explica Valladares que quan els Piolins van registrar una finca d'Isabel Pantoja, ella va amagar diner negre: "Jo sabia el que havia de fer. Per lleialtat a ella vaig agafar bastants diners que estaven amagats dins d'una bossa i una maleta, parlo de feixos de 500 euros, i me'n vaig posar tres dins de les malles que portava".

La resposta de Pantoja? Ni les gràcies. Explica Valladares que els mètodes anaven més enllà i semblen sortits d'una pel·lícula de mafiosos. Segons l'ex amiga de la cantant, feia servir persones com a mules per traslladar diners d'un lloc a un altre.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades