Societat

Angela Dobrowolski treu pit amb unes noves declaracions que demostren la barra que té

L'exdona de Josep Maria Mainat dóna la seva versió de per què es va enfilar a la teulada de la casa de Canet de Mar

3 de desembre de 2020 (16:05 CET)

Angela Dobrowolski
Angela Dobrowolski

Tot i que el divorci encara no és definitiu -no hi ha sentència judicial- és evident que Josep Maria Mainat i Angela Dobrowolski estan separats. Igual que no cal cap capellà o cap alcalde per certificar l'amor d'un matrimoni, tampoc cal un jutge per considerar que una parella ha trencat la seva relació.

Angela Dobrowolski sense perruca

Al presumpte intent d'assassinat que s'està investigant per la via penal, també hi ha el procediment de divorci que s'està portant per la via civil. Que no hi hagi una sentència definitiva que reguli el repartiment de béns i les mesures cap als fills, no vol dir que no es puguin acordar unes mesures cautelars fins la sentència definitiva i la jutgessa va atorgar l'ús del domicili familiar a Josep Maria Mainat i va acordar el desallotjament de Dobrowolski. 

Dobrowolski, que va ser enxampada juntament amb el seu 'amic' escort Gabriel assaltant la casa de Canet de Mar, en declaracions a Telecinco, ha demostrat tenir molta cara. Considera que la casa del Maresme és on "vivia cada dia amb Mainat" i que aquell dia escalava per la teulada perquè algú havia "canviat el pany". 

"No hi ha un divorci oficial encara, jo era al carrer, el meu marit m'ha desnonat de l'habitatge familiar (Horta) sense utilitzar-lo i tinc el meu dret a entrar a la casa (Canet) perquè encara no hi ha divorci ni sentència", ha assegurat, demostrant que intenta buscar l'escletxa legal, tenint en compte que el desallotjament era de la casa d'Horta i no de Canet. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades
Top Notícies