Societat

Amb Angela Dobrowolski a la presó Mainat està una mica més tranquil i explica el calvari que està patint

Després de molts delictes l'ex de Mainat ha acabat a presó provisional

23 de gener de 2021 (18:58 CET)

Josep Maria Mainat a La Sexta
Josep Maria Mainat a La Sexta

L'any 2020 ha estat molt complicat per Josep Maria Mainat. La que fins aleshores era la seva dona, Angela Dobrowolski, va ser detinguda per presumptament intentar-lo assassinar. El calvari no va acabar aquí ja que Dobrowolski seguia vivint a casa seva, envoltada de persones poc recomanables.

Juntament amb alguns d'ells va intentar robar al cantant i productor. I no només una vegada ja que va ser detinguda en diverses ocasions per fets similars. La darrera d'elles intentant escalar per la teulada a l'estil ninja. Aquí es va acabar la broma i la justícia (per fi) la va enviar a presó provisional.[banner-DFP_1]

Angela Dobrowolski sense perruca

Però tot no s'ha acabat i encara falten uns quants judicis. Josep Maria Mainat s'ha explicat obertament en una entrevista a la sortida dels jutjats al programa d'Ana Rosa Quintana. El relat fa por: "Cuando Angela asaltó mi casa estábamos dentro, los empleados y yo. Todos asustados. Pasos por el tejado. Fue el peor día de todos, lo viví mal. Iba por los tejados disfrazada de ninja y la policía gritando Deténgase. Detenida en una camilla".

El malson no s'ha acabat explica Mainat: "He pedido más protección. Me siento amenazado. Se intentó colar en casa. El hecho en si lo pide. Se suma a otras causas, he ido denunciando. En este incidente se ve el descontrol de Angela en momentos puntuales. Estoy mal. No estoy contento que Angela esté en la cárcel. No es un happy end. Estoy más tranquilo, por descontado, pero triste".

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades