Societat

Angela Dobrowolski obre compte a Twitter i fa això a Josep Maria Mainat

L'exdona del productor musical segueix acumulant delictes, tots contra Mainat

26 de novembre de 2020 (13:40 CET)

Ana Rosa Quintana i Angela Dobrwolski
Ana Rosa Quintana i Angela Dobrwolski

Angela Dobrowolski té vigent una ordre d'allunyament cap a Josep Maria Mainat. Aquesta orde d'allunyament no només comprén una distància física sinó també comunicativa. És a dir, qui ha de complir una mesura cautelar com aquesta també té prohibida la comunicació cap a la víctima. 

Aquestes comunicacions són per qualsevol mitjà: conversa directa,  contacte telefònic, correu electrònic, etc. Doncs bé, el perfil de Twitter de Dobrowolski ha començat a seguir el perfil de Twitter de l'excantant de la Trinca. [banner-DFP_1]

Hi ha qui podria pensar, fent d'advocat del diable, que estem davant d'un compte 'fake', però no. En el perfil hi apareixen fotografies íntimes, missatges intimidatoris, acusacions a Mainat, a la policia, als fiscals, als jutges. 

Dobrowolski ha trencat l'ordre d'allunyament i la prohibició de comunicació. I això és un altre delicte, és un delicte de trencament de mesura cautelar. L'historial delictiu es comença a fer extens i feixuc. Veurem què passa quan s'acabi tot plegat. 

 

 

Fes-ho córrer
Destacades
Top Notícies