Societat

Albert Soler admet que escriu llibres per lligar a les presentacions però que "luego llego tan borracho que ya no sirvo para nada"

El periodista del Diari de Girona concedeix una entrevista a ABC i carrega contra l'independentisme

18 de febrer de 2021 (15:51 CET)

Albert Soler
Albert Soler

Albert Soler és un periodista que col·labora amb el Diari de Girona. Són habituals les seves entrevistes a La Contra i les seves opinions contràries al procés d'independència i favorables a l'Espanya unida de Partido Popular, Vox i Ciudadanos. 

Soler ha concedit ara una entrevista al diari ABC. De fet, l'entrevistador ha estat el seu gran amic Salvador Sostres, habitual articulista al diari espanyol i espanyolista. Ha estat Sostres, com Xavier Rius fa uns mesos, que li ha donat veu. [banner-DFP_1]

Després de preguntar-li què li ha passat per, vivint a Girona i tenint noms catalans, pensi com pensi, Soler respon a la seva manera i n'explica el motiu: "Los gilipollas. Y no los aguanto. Y estos líderes del ‘procés’ no es que sean inútiles, racistas o mentirosos, que lo son. Es que son unos gilipollas".  Moment en què engega la moto contra l'independentisme i explica el suposat discurs independentista de la 'Dinamarca del Sud'. 

La millor és la confessió final. Albert Soler admet que escriu perquè lliga i preguntat quin és el resultat, afirma que potser lliga quan presenta els llibres però que després, ingereix tant d'alcohol que no està a l'alçada de la cita: "Escribo libros para ligar en las presentaciones, pero antes voy a comer con mis amigos para celebrarlo y luego llego tan borracho que ya no sirvo para nada". 

 

Fes-ho córrer
Destacades