[VÍDEO]: Així reacciona Shakira quan li pregunten si està embarassada

Comparteix la notícia

Shakira podria estar embarassada

Shakira

Shakira

Comparteix la notícia

Shakira podria estar embarassada

“Negando su embarazo en Julio de 2018 luego de haberse presentado en la Clausura de los Juegos Centroamericanos y del Caribe en Barranquilla 💛 Será que ahorita también esa pancita será de gordita o sí estará embarazada” Aquest és el missatge que acompanya el vídeo d’Instagram en què es pot veure la cantant negant estar embarassada del seu tercer fill.

La cantant colombiana va demostrar la seva simpatia i va atendre els mitjans de comunicació. Alguns reporters es van fixar que l’artista feia una mica de panxeta i van interpretar que estava en estat. Res d’això és veritat. O potser sí, però ella ho va negar. Estarem atents a veure si en els propers dies ella o Gerard Piqué ho anuncien.

“La colombiana estaría pasando por su primer trimestre de gestación, tomando en cuenta que los rumores de un posible embarazo empezaron a circular el pasado mes de agosto”, diu la revista People.

“Noooo! ¿Por qué me preguntas si estaba embarazada? ¿Estaba gordita o qué? ¿Se me veía pancita? Debe ser lo que comí, deben ser las arepas asadas”, va esclatar ella amb una cara de sorpresa, deixant clar que no s’esperava la pregunta.

1 pensamiento sobre “[VÍDEO]: Així reacciona Shakira quan li pregunten si està embarassada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings