La discussió de Shakira i Piqué per la roba al Mundial de Globus

Shakira va fer canviar de roba el jugador del FC Barcelona

Comparteix la notícia
Shakira

Shakira

Shakira va fer canviar de roba el jugador del FC Barcelona

Són la parella de moda. Se’ls veu feliços i són feliços. Normalment, les parelles dels futbolistes són menys conegudes i se les coneix gràcies al seu marit. Tot i que Gerard Piqué és un gran jugador de futbol, en aquest cas, és evident que la cantant colombiana és molt més famosa que ell. Per tant, hauríem de parlar del futbolista com “el marit de Shakira” i no pas Shakira “com la dona de Piqué”.

A més de les seves feines habituals, esportista i cantant, tenen molts altres projectes. El Mundial de Globus n’és un exemple. Precisament, aquest esdeveniment va crear una discussió dins la parella. Piqué volia anar de gala i la seva dona li va demanar que es canviés de roba, ja que ella no aniria tan arreglada. Finalment va optar per un estil molt informal però, alhora, elegant. De color fosc, que mai falla.

Yo no llevé traje. Te explico: yo iba a meterme mi traje pero mi mujer me metió bronca porque dice ‘No puedes ir tú en traje y yo ir vestida como voy vestida’. Ella iba con un chándal, de sport. Tuve que rectificar y cambiar la indumentaria a última hora”, va explicar el futbolista a Ibai Llanos.

La Selecció guanyadora va ser la de Perú. El concursant peruà es va imposar i va ser el guanyador del Ballon World Cup. Veurem si hi ha més edicions i qui són els guanyadors.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La discussió de Shakira i Piqué per la roba al Mundial de Globus

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings