SERVEI DECLARACIÓ DE LA RENDA AMB PAGAMENT A LA HISENDA CATALANA

Des de Per Catalunya, a través del nostre advocat (número de col·legiat 3.224) Pol Nadal del Grup Girolex, oferim un servei on-line o presencial 100 % personalitzat.A partir de les dades de l’esborrany de la Hisenda espanyola afegim possibles millores que l’Agència Tributària espanyola sol ometre (lloguers, pensions per fills o anteriors cònjuges ,fills nascuts el 2018, etc). Amb un tracte directe i proper amb el client intentem aconseguir millores que, en molts casos, milloren substancialment el resultat.

Oferim una simulació totalment gratuïta i sense compromís. Només si t’interessa continuar amb la tramitació el cost és de 65 euros (IVA Inclòs). No t’hauràs de preocupar de res més. Ens encarreguem de la tramitació i la presentació davant la Hisenda espanyola i et lliurerem una còpia. A més, ens pots pagar una vegada la Hisenda espanyola t’hagi ingressat a tu els diners.

En cas que el resultat sigui a pagar, si així ho desitges farem tots els tràmits perquè l’ingrés es faci a la Agència Tributària de Catalunya sense cap risc i complint amb tots els requisits legals. Contacta amb nosaltres al telèfon 696 69 99 79 / 633 39 32 32 o al correu electrònic [email protected] Si desitges que la gestió sigui presencial ens trobaràs a:Carrer del Riu Güell 4b Codi Postal: 17001 GIRONA.

Aquesta acció no suposa cap risc i si milers de catalans la duen a terme donarem una lliçó a l'Estado español. Cal lluitar per la República de totes les maneres possibles i aquesta és ideal ja que pot agafar el Gobierno de Pedro Sánchez amb el peu canviat. Què faran quan la Hisenda Catalana disposi de molts diners dels impostos dels catalans? Estaran obligats a negociar.