Sergi Sol: “Els Rufián són el futur de Catalunya”

Sergi Sol elogia la nova política de Rufián

Comparteix la notícia
Sergi Sol

Sergi Sol

Sergi Sol elogia la nova política de Rufián

El cap de comunicació d’ERC Sergi Sol va participar dissabte al Preguntes Freqüents de TV3 i es va enfrontar a un tens cara a cara amb la periodista i escriptora Pilar Rahola. Ambdós van discutir sobre la constant judicialització de la nostra llengua i van debatre sobre les eines que cal construir per blindar d’una vegada per totes la immersió lingüística i defensar l’escola catalana.

Sol també és un dels habituals d’El Nacional. El digital li dona l’oportunitat d’escriure articles d’opinió on ensabona ERC i aprofita per atacar Junts per Catalunya. Amb les sobres d’espuma que encara queden, lloa els Comuns i el PSC (amb qui desitjaria repetir un Tripartit), que considera socis preferents a Madrid i, a partir d’ara, també a Catalunya.

L’article de diumenge està dedicat al portaveu d‘ERC al Congreso de los Diputados, Gabriel Rufián. Cap crítica sobre l’incompliment de la promesa que abandonaria la Cambra Baixa després de divuit mesos. Cap crítica de la submissió constant a l’Estado español. Cap crítica sobre la taula de diàleg fake. Tot el contrari, segons Sol, calen més Rufians i els Rufians seran el futur de Catalunya.

Segons Sol, .“els Rufián són el futur del país, mal que pesi als que han fet de la visceralitat la seva raó de ser i que els empeny cap a l’abisme“. I encara n’hi ha més. Segons Sol, els crítics amb el portaveu republicà  “l’odien perquè és on és, perquè s’ha fet gran damunt la misèria intel·lectual de tants d’altres. L’odien perquè no en saben més, perquè somien amb els ulls clucs, perquè viuen frustrats i frustrant, i perquè, a falta de talent i aportació a fer, expressen la seva vocació amb tant de ressentiment que abracen la causa que diuen defensar fins a escanyar-la“.

En definitiva, calen més personatges que apostin per eixamplar la base i aconseguir més ‘independentistes’. Aquesta estratègia ja la va començar Tardà. I la continua Rufián.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings