Sergi Sol rep a Twitter pel seu comportament masclista contra Pilar Carracelas

Sergi Sol va pronunciar un comentari masclista a TV3

Comparteix la notícia
Pilar Carracelas a TV3

Pilar Carracelas a TV3

Sergi Sol va pronunciar un comentari masclista a TV3

El republicà i neoautonomsita Sergi Sol va participar com a tertulià al programa Tot es Mou de TV3, que presenta Helena Garcia Melero. A l’altra costat de taula hi havia Pilar Carracelas, una independentista de soca-rel i amb les idees clares de quin és el full de ruta a traçar per aconseguir la República Catalana. A falta d’arguments, Sol va pronunciar un comentari vergonyosament masclista cap a la periodista.

Carracelas li va retreure el comentari en directe i li va exigir que demanés perdó, disculpes que Sol va pronunciar amb la boca petita i sense fer referència a les paraules en concret. És a dir, va fer allò de “demano disculpes a qui s’hagi pogut sentir ofès amb les meves paraules…”. Unes disculpes insuficients que no van passar desapercebudes a xarxes socials, usuaris de les quals han esclatat contra l’assessor d’ERC.

A l’Estat espanyol estem acostumats a aquest tipus de ‘violència verbal’ i a episodis de violència masclista. Una violència que no sempre és una violència física sinó que és molt important la violència psíquica. Una violència dels homes envers les dones que s’ha d’acabar d’una vegada per totes. Així ho han comentat centenars d’usuaris, que han mostrat la seva indignació.

També han estat molts els usuaris que han criticat el silenci de les dones d’ERC. A ningú se li escapa, perquè no és cap secret, que dins d’aquest debat Sergi Sol defensa els republicans, mentre que Pilar Carracelas avala les tesis de Junts per Catalunya o, en alguns casos, de la CUP, ja que defensa la via unilateral sense excepcions. Aquestes dones d’ERC, pel simple fet de defensar el seu líder i criticar una tertuliana crítica, estan disposats a tapar aquest cas de masclisme.

Sol és d’aquells, com Junqueras, que vol continuar seient a la taula de negociació i prenent cafès amb l’Estado español, un Estado que ja ha dit per activa i per passiva que no actuarà al marge de la Llei. És a dir, que la negociació és trencarà el primer moment, ja que les parts no hi intervindran en igualtat de condicions. Una negociació en què no es pot parlar de tot no és una negociació. I això és el que els votants d’ERC no entenen.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “Sergi Sol rep a Twitter pel seu comportament masclista contra Pilar Carracelas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings