VÍDEO: Sergi Sol a la Sexta contra Laura Borràs

Sergi Sol

Sergi Sol

Sergi Sol ataca Laura Borràs a can Ferreras

El programa Al Rojo Vivo, de la Sexta, presentat i dirigit per l’espanyolista Antonio Garcia Ferreras, va comptar amb la intervenció de Sergi Sol, que va intervenir a distància per videotrucada. L’assessor d’ERC va comentar com havia anat la Diada Nacional de Catalunya i va comentar que li havien semblat els xiulets que alguns membres del ‘seu’ partit, com Pere Aragonès o Oriol Junqueras havien rebut.

Sol va explicar que no havia estat cap sorpresa per a ell, vist el caldo de cultiu que es viu a les xarxes socials els darrers temps. Es refereix a les crítiques que des de l’independentisme es fan al nou autonomisme d’ERC. Potser li agradaria que tota aquesta gent que es queixa estigués callada davant de la submissió republicana al PSOE de Pedro Sánchez.

Sergi Sol no s’ha limitat a atacar els crítics, que legítimament exposen la seva opinió contra aquells que consideren que no fan bé la seva feina. Ha anat molt més enllà i ha atacat molt durament la Presidenta del Parlament, Laura Borràs, argumentant que és la verdadera cap de l’oposició.

Borràs, igual que va fer Carme Forcadell, està desenvolupant de manera impecable el seu paper institucional com a màxima representant de la Cambra legislativa catalana. No es pot dir el mateix de Roger Torrent, que no va permetre alguns debats parlamentaris, que comptaven amb el suport ampli de la Cambra, com ara la investidura del President Carles Puigdemont.

Sol participa sovint al Tot es Mou de TV3. Fa uns mesos vam veure la seva actitud masclista davant la tertuliana independentista, Pilar Carracelas.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “VÍDEO: Sergi Sol a la Sexta contra Laura Borràs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings