[VÍDEO]: L’spot viral de Sergi Mas

Sergi Mas fa anuncis de cotxes

Comparteix la notícia
Sergi Mas anuncia l'Audi

Sergi Mas anuncia l'Audi

Sergi Mas fa anuncis de cotxes

Tots els espectadors de TV3 saben qui és Sergi Mas. Encara més els fans de Polònia. L’actor que interpretava el President Pepe Montilla és molt estimat pel públic de la Televisió de Catalunya. Físicament són molt semblants i el servei de maquillatge no tenia gaire feina. La manera de parlar també té moltes similituds, de manera, que Sergi Mas era el candidat perfecte per fer aquesta interpretació.

Fa unes setmanes vam viure a TV3 el programa dels quinze anys de Polònia. Evidentment hi va intervenir l’actor català i va recordar el seu paper de Montilla, el president nascut a Iznájar (Córdoba) i que va liderar el segon tripartit amb Josep Lluis Carod Rovira i Joan Saura. L’última publicació que ha penjat a Instagram és un stories en el qual se’l veu fent de venedor de cotxes.

Promociona amb la seva gràcia habitual un Audi A3 dels concessionaris Sarsa. Un espot promocional que l’ha protagonitzat una de les cares més conegudes del país. “Mínim 60 km d’autonomia elèctrica. En silenci sense contaminar. Ho haveu vist?“. Segur que els amants dels cotxes de luxe corren al concessionari per comprar-se aquest nou Audi.

El vídeo ha tingut molta repercussió a xarxes socials i molts usuaris han demanat que torni ben aviat al Polònia. El troben a faltar i els agradaria que interpretés algun altre personatge. Si no pot ser Montilla que sigui qualsevol altre nom. Però que en faci algun.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings