Santi Vila troba càrrec

L’exconseller Santi Vila assumeix la presidència del Cercle d’Infraestructures

Comparteix la notícia
Santi Vila

Santi Vila

L’exconseller Santi Vila assumeix la presidència del Cercle d’Infraestructures

L’exconseller de Territori i Sostenibilitat; de Cultura i d’Empresa i Coneixement, Santi Vila, s’ha convertit en el nou president del Cercle d’Infraestructures, en substitució de Pere Macias, fundador de l’entitat i que continuarà com a patró.

El Cercle d’Infraestructures ha engegat la nova etapa amb l’objectiu de “generar idees, debats i consensos sobre les grans transformacions que ha d’abordar Catalunya lligades a les infraestructures en els àmbits de les ciutats, la transició energètica i la digitalització”, segons ha explicat l’entitat en un comunicat.

Pel nou president, “les infraestructures i la seva bona gestió han de garantir el progrés, la vertebració del territori, la digitalització i la sostenibilitat”. “Tenim grans reptes per davant lligats a la transformació urbana, a la gestió de les grans infraestructures, a inversions històriques pendents i a posar diligència i bon criteri en l’assignació dels fons europeus Next Generation”, ha afegit.

Acompanyaran Vila com a president i Macias com a patró, el degà del Col·legi de l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports, Oriol Altisench, com a vicepresident; i el director general de Ferrocarrils de la Generalitat, Pere Calvet; i l’enginyera sènior del Banc Europeu d’Inversions (BEI), Elena Campelo, s’incorporen a títol personal al patronat, que s’incorporen a títol personal.

El nou president i els patrons del Cercle van agrair la tasca del fins ara president, Pere Macias, en els seus 17 anys al capdavant de l’entitat. Durant aquests anys, s’han celebrat 700 sessions i 200 debats, amb un llistat de ponents i participants que inclouen empresaris, professionals i acadèmics de prestigi, així com presidents de la Generalitat, ministres del Govern espanyol, consellers i conselleres de la Generalitat i d’altres comunitats autònomes i alcaldes i alcaldesses de les principals ciutats de Catalunya.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings