El detall en català de Sandra Sabatés que no agradarà a Madrid

Sandra Sabatés viu en català a casa

Comparteix la notícia
Sandra Sabatés

Sandra Sabatés

Sandra Sabatés viu en català a casa

La coneguda col·laborodora catalana de La Sexta, Sandra Sabatés, viu perfectament en català a casa seva. Viu a Madrid però és catalana, de manera que no amaga els seus origens i n’està orgullosa.

La periodista nascuda a la ciutat de Granollers (Vallés Oriental) ha compartit a Instagram una imatge de la porta e casa seva, moments abans d’anar a votar a les eleccions a la Comunidad de Madrid. La captura ha deixat veure un missatge escrit en català, un element decoratiu de la casa.

Com a casa a cap lloc” es pot llegir. Sandra Sabatès recorda que el millor lloc per estar amb els seus és a casa, és a dir, a Granollers, a Catalunya. La seva llengua materna és el català i és la que empra ella normalment. Per això, el cartell està escrit en català.

Sandra Sabatès presenta El Intermedio, de La Sexta. És un programa que s’emet cada nit i que el conductor principal és el Gran Wyoming. És un programa molt criticat per l’espanyolada i per la dreta feixista espanyola perquè consideren que és l’altaveu de Podemos.

El missatge en català no ha passat desapercebut en xarxes socials i els espanyolistes han aprofitat per criticar-la. Els insults han estat els habituals, recordant el seu origen i la seva llengua: “separatista de mierda”, “amiga de los golpistas”, “el cartelito en español”.

Un reguitzell de paraules malsonants que no faran que Sandra Sabatés canviï la seva manera de fer. La catalana no retirarà el cartell i seguirà exhibint les seves idees quan ho consideri convenient. En això consisteix la democràcia i la llibertat d’expressió.

Amb els bons resultats electorals de la dreta a Madrid, el feixisme ha crescut i creu que té més potestat per alliçonar els qui no pensin com ells. Actituds com les de Sandra Sabatés són molt necessàries en la nostra societat, en què els drets i llibertats cada vegada són més reduïts.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings