El govern processista s’agellona davant Sánchez i el president espanyol reacciona amb un nou menyspreu

El Govern insisteix a reclamar la presència de Sánchez a la taula de diàleg i que es parli d’amnistia i autodeterminació

Comparteix la notícia
Rebregada de la CUP a Pere Aragonès per allargar l'agonia de la taula de diàleg

Pere Aragonès

El Govern insisteix a reclamar la presència de Sánchez a la taula de diàleg i que es parli d’amnistia i autodeterminació

El Govern han insistit aquest diumenge a demanar la presència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, a la taula de diàleg entre Estat i Generalitat.

Aquesta reunió és “un reinici després d’un any i mig i la presència (institucional) ha de ser al màxim nivell”, han assenyalat fonts del Govern a l’ACN.

L’executiu català també ha reiterat que esperen una proposta de l’Estat pel que fa l’amnistia i l’autodeterminació i que aquesta es concreti en la taula de negociació entre els dos governs. Les mateixes fonts del Govern han assegurat que els temes formen part del dia a dia entre Estat i Generalitat s’han de negociar i formar part de les reunions bilaterals.

Sánchez, en una entrevista a ‘El País’, no ha aclarit aquest diumenge si serà present o no a la trobada i que portarà a la taula de diàleg “l’agenda del retrobament”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings