Samuel Umtiti embogeix contra el Barça i Catalunya i diu això

Comparteix la notícia

Samuel Umtiti la fa molt grossa

Samuel Umtiti embogeix contra el Barça i Catalunya i diu això

Samuel Umtiti

Comparteix la notícia

Samuel Umtiti la fa molt grossa

L’exjugador del FC Barcelona i ara jugador del Lecce italià, Samuel Umtiti, ha concedit una entrevista a Canal + i pronunciat unes polèmiques declaracions contra el Barça i contra Catalunya. El club, la ciutat i el país el van rebre amb els braços oberts i el central va arribar com un dels millors del món a la seva posició. A més, el president era Josep Maria Bartomeu, així que li va posar on sou estratosfèric que després li va servir per allargar la seva estada a Can Barça.

El francès va dir que a Catalunya es va sentir com “en una presó”. Segons ell, “l’únic que necessitava era sentir-me apreciat, útil i respectat. A Catalunya vaig passar quatre anys a la presó, no només a nivell esportiu, sinó també en la vida quotidiana”.

Té contracte fins l’any 2026

Al principi, després del meu trasllat a Espanya, em vaig sentir benvolgut i vaig jugar a un bon nivell. Llavors vaig començar a sentir desconfiança, em vaig sentir malament i em vaig adonar que ja ningú creia en mi”, va continuar.

També va voler destacar que a Itàlia és feliç i que se sent valorat: “Va ser un desafiament per a mi. Sé bé que salvar-se, en aquestes terres, val com un campionat. Està bé, perquè aquí vaig trobar el meu somriure novament i estic agraït amb la societat per això”.

Finalment, va voler tenir un missatge cap al Barça, deixant clar que no hi vol tornar. “Quiero seguir sintiéndome bien, lo logré en Italia. Me encanta el idioma, la comida y la moda”. Tranquil, si fins ara el club tenia clar que no comptava amb tu, amb aquestes declaracions encara menys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.