[FOTO]: La samarreta viral de Laura Borràs

La samarreta de Laura Borràs es fa viral a Twitter

Comparteix la notícia
Laura Borràs

Laura Borràs

La samarreta de Laura Borràs es fa viral a Twitter

La Presidenta del Parlament Laura Borràs té les coses molt clares. Tot i que es va presentar a les eleccions per ser la Presidenta de la Generalitat, les urnes van fer que el partit més votat fos ERC i Pere Aragonès es va fer amb la presidència. Borràs és qui representa la càmera legislativa i no es deixa trepitjar per l’unionisme i l’espanyolisme. L’última iniciativa, una samarreta.

“Per quin article em demana la paraula?” es pot llegir a la samarreta. Un missatge que és una autèntica galeta a Ciudadanos. Tot va començar quan dies enrere, Borràs va estar a punt de fer fora del Parlament Ignacio Garriga, de Vox. Llavors el diputat de Ciudadanos Carlos Carrizosa va demanar la paraula per criticar aquesta decisió. “Por una cuestión de orden”, va dir, però no va saber nombrar l’article. “No ens faci aprendre el reglament!”, va esclatar.

“No té la paraula. No hi ha qüestions d’ordre. Com que no sap per quin article em demana la paraula, no té la paraula”. Laura Borràs ho havia consultat amb els lletrats del Parlament. La decisió és totalment ajustada al Dret i a la legalitat catalana. Tant que parla l’unionisme de lleis i de ‘Ordenamiento Jurídico’ quan els interessa, però ara resulta que s’ha de complir el Reglament del Parlament, que diu que s’han de citar els articles.

No és la primera ni serà l’última enganxada de Borràs amb els espanyolistes al Parlament. En altres ocasions també se les ha tingut amb Ignacio Garriga i altres membres de Vox. Sempre pel mateix motiu. Per demanar la paraula quan no toca o per demanar-la de manera injustificada.

Samarreta de Laura Borràs
Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: La samarreta viral de Laura Borràs

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings