MARCA ESPAÑA: Les baralles dels reporters de Sálvame

Els reporters de Sálvame tenen mala relació entre ells

Comparteix la notícia
Jorge Javier Sálvame

Jorge Javier Sálvame

Els reporters de Sálvame tenen mala relació entre ells

Sálvame és el programa més vist de Telecinco i, segurament, d’Espanya. La Marca España fa que aquest espai presentat per Jorge Javier Vázquez sigui líder d’audiència. El cas de la Rocío Carrasco i els presumptes maltractaments que aquesta hauria patit procedents del seu exmarit Antonio David Flores ha estat un tema molt explotat, superant amb escreix el cas de Belén Esteban i Jesulín de Ubrique.

Ara hem sabut que els col·laboradors de Sálvame tenen molt mala relació entre ells. Potser és un paperot davant les càmeres i potser és veritat que no s’aguanten. La sensació és que existeix molt mala relació entre la catalana Laura Fa i Lydia Lozano. També Jorge Javier contra Kiko Matamoros, Carlota Corredera contra Antonio Montero. Belén Estaban contra el presentador. I un llarg etcètera.

Els reporters també. Omar Suárez, José Antonio León, Sergi Ferré i Kike Calleja. Entre ells no hi ha bona relació i es llencen els plats pel cap sempre que poden. Tothom vol ser el gall del galliner però és evident que a Telecinco no hi ha lloc per tants galls. I l’arrel de les discussions sempre és la mateixa: amors i passions. Discrepàncies dins la relació de parella i debat sobre qui té raó.

Els espectadors no es conformen amb els seus propis problemes, que volen conèixer xafarderies i problemes dels altres. On queda la intimitat de cadascun? La veritat és que aquest tipus de gent no els importa que es conegui la seva, de fet, viuen de vendre-la i d’explicar-la.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “MARCA ESPAÑA: Les baralles dels reporters de Sálvame

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings