Cleca de Xavier Sala-i-Martin a Víctor Amela que deixa l’unionista sense paraules

Víctor Amela

Víctor Amela

Sala-i-Martin deixa en ridícul Víctor Amela

L’acomiadament de Pilar Rahola de La Vanguardia ha aixecat molta polseguera i encara cueja. El Grup Godó ha decidit prescindir de l’escriptora i periodista perquè la seva línia independentista no s’ajusta a la línia editorial del diari. Rahola se suma així a Xavier Sala-i-Martin i tants altres. Víctor Amela ha celebrat la seva sortida.

En una piulada, Rahola va explicar que va ser acomiadada per correu electrònic i que, evidentment, la seva sortida responia a motius polítics i ideològics. La periodista no volia renunciar a difondre la seva paraula. S’afegeix així a Albert Sánchez Piñol, Xavier Sala-i-Martin, Xavier Antich, Jordi Graupera, Salvador Cardús i tants altres personatges purgats.

El prestigiós economista català Xavier Sala-i-Martin va publicar un missatge en el qual contestava Rahola. Explica que no el van fer fora sinó que va marxar ell mateix pel seu propi peu el dia que li van censurar un article. “O tinc absoluta llibertat per escriure el que em dona la gana o no escric. Davant la falta de llibertat, vaig triar no escriure”.

Amela, el periodista encarregat de fer les entrevistes que apareixen a la ‘Contra’ de La Vanguardia va entrar dins de la discussió. En lloc de defensar la llibertat d’expressió i Pilar Rahola i Xavier Sala-i-Martín, va optar per atacar-los. Amela no pot parlar més clar. Dóna a entendre que l’amo, és a dir, el Conde, mana i decideix la ideologia que publiquen els seus columnistes. El clatellot del professor de la Universitat de Columbia ha estat senzillament espectacular.

La sortida de Pilar Rahola de La Vanguardia ha estat comentada i aplaudida des de tot arreu. No només des de l’unionisme i l’espanyolisme de Amela, sinó també des de l’esquerra de la CUP. En aquest sentit, l’exdiputada cupaire Eulàlia Reguant, tot i ser anticapitalista i antisistema, ha defensat la decisió empresarial de La Vanguardia i ha demanat que TV3 faci el mateix.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Cleca de Xavier Sala-i-Martin a Víctor Amela que deixa l’unionista sense paraules

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings