Rumors sobre Iñaki Urdangarín

Divorci a la vista a Can Urdangarín Borbón

Comparteix la notícia
Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin

Divorci a la vista a Can Urdangarín Borbón

Ara ha fet vint-i-quatre anys del casament entre la Infanta Cristina i Iñaki Urdangarín. El dia 4 d’octubre de 1997, un jugador d’handbol del FC Barcelona i la filla petita del Rei Juan Carlos decidien formalitzar la seva relació i casar-se a Barcelona. Una relació que s’esquerdaria arran de la condemna al Duque emPalmado, que el portaria, suposadament, uns anys a la presó.

Ell viu al País Basc, ella a Ginebra. Els monàrquics pensaven que, malgrat la distància, la parella resistiria. Tot i això, aquest cap de setmana havien de celebrar l’aniversari de noces. No eren les noces de plata, però gairebé. Doncs res de res. Ningú ha vist la germana de Felipe pels carrers de Vitòria ni tampoc el ‘cuñado’ a Suïssa.

Aquesta separació momentània ha fet aparèixer el rumor d’un possible divorci. És evident que la relació ja no és tan bonica com anys enrere i que la flama s’ha apagat. Els fills ja són grans i no té cap sentit mantenir el matrimoni i fer paperot. Ambdós són joves i poden refer la seva vida.

D’aquesta manera, Cristina seguiria el camí que va emprendre la seva germana Elena, que es va separar de Jaime de Marichalar. Els fills Victoria Federica i Froilan continuen fent vida normal i ajudant a l’hostaleria madrilenya. El fill d’Iñaki i Cristina continuaria jugant a handbol.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Rumors sobre Iñaki Urdangarín

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings