[FOTO]: Rosalia ho peta al metro de Barcelona amb aquest cartell

Rosalia triomfa al metro

Comparteix la notícia
Rosalia

Rosalia

Rosalia triomfa al metro

Rosalia és una estrella mundial. És reconeguda a Catalunya, a Espanya i arreu del món. A més del seu talent per la música, és una persona simpàtica, agradable i encantadora. És espontània, graciosa i amable. Sempre té un moment per difondre el nom de Catalunya al món. No amaga la seva terra i n’està orgullosa. Ara, ha aparegut en una foto el metro de Barcelona.

I no només a Barcelona, també ha aparegut a Mèxic i a altres punts del planeta. Es tracta d’una promoció publicitària d’abast mundial. Una estrella coneguda i valorada arreu del món passeja la seva cara, el seu cos, la seva veu i el seu talent per tot el món.

Queda clar que està passant pel millor moment de la seva vida. Personal i professional. Personalment no amaga la seva relació amb el cantant Rauw Alejandro. Professional no para de presentar singles i discs. El tercer disc arribarà a finals de mes. I pels més impacients, l’11 de novembre, sortirà el primer single. La bomba es diu ‘La Fama’ i la interpresta juntament amb una altra estrella, el canadenc The Weeknd.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “[FOTO]: Rosalia ho peta al metro de Barcelona amb aquest cartell

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings