Roger Torrent s’estrena a la Conselleria d’Empresa amb una reunió amb un sindicat espanyol que ha fet un ERO als seus treballadors

Roger Torrent preveu reunir-se aquesta setmana també amb els dirigents de CCOO, Pimec i Foment

Comparteix la notícia
Roger Torrent

Roger Torrent

Roger Torrent preveu reunir-se aquesta setmana també amb els dirigents de CCOO, Pimec i Foment

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha encetat un cicle de trobades amb els agents socials i econòmics més representatius, començant per el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, amb qui s’ha trobat a la seu del Departament aquest dimecres. D’aquesta manera Torrent té un gest vers un sindicat que aprofita la reforma laboral del Partido Popular per fer un ERO i acomiadar els seus propis treballadors.

La trobada ha sigut la primera de les quatre que mantindrà aquesta setmana amb el president de Pimec, Antoni Cañete, aquest dijous i amb els líders de CCOO, Javier Pacheco; i de Foment, Josep Sánchez Llibre aquest divendres.

Segons informa la conselleria, l’objectiu de les reunions és abordar els reptes de consens, pel que fa la recuperació i a la transformació econòmica del país. Torrent va prendre possessió del càrrec el 26 de maig, juntament amb tot el Govern presidit per Pere Aragonès .

Comparteix la notícia

4 pensamientos sobre “Roger Torrent s’estrena a la Conselleria d’Empresa amb una reunió amb un sindicat espanyol que ha fet un ERO als seus treballadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings