Roger Torrent s’estrena a la Conselleria d’Empresa amb una reunió amb un sindicat espanyol que ha fet un ERO als seus treballadors

Roger Torrent preveu reunir-se aquesta setmana també amb els dirigents de CCOO, Pimec i Foment

Comparteix la notícia
Roger Torrent

Roger Torrent

Roger Torrent preveu reunir-se aquesta setmana també amb els dirigents de CCOO, Pimec i Foment

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha encetat un cicle de trobades amb els agents socials i econòmics més representatius, començant per el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, amb qui s’ha trobat a la seu del Departament aquest dimecres. D’aquesta manera Torrent té un gest vers un sindicat que aprofita la reforma laboral del Partido Popular per fer un ERO i acomiadar els seus propis treballadors.

La trobada ha sigut la primera de les quatre que mantindrà aquesta setmana amb el president de Pimec, Antoni Cañete, aquest dijous i amb els líders de CCOO, Javier Pacheco; i de Foment, Josep Sánchez Llibre aquest divendres.

Segons informa la conselleria, l’objectiu de les reunions és abordar els reptes de consens, pel que fa la recuperació i a la transformació econòmica del país. Torrent va prendre possessió del càrrec el 26 de maig, juntament amb tot el Govern presidit per Pere Aragonès .

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings