Roger Torrent esclata contra el Gobierno de España per una nova jugada bruta

Roger Torrent reclama al govern espanyol ampliar el termini dels ajuts europeus convocats “en ple agost i sense avís previ”

Comparteix la notícia
Roger Torrent

Roger Torrent

Roger Torrent reclama al govern espanyol ampliar el termini dels ajuts europeus convocats “en ple agost i sense avís previ”

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, ha reclamat al govern espanyol que ampliï el termini de dues línies d’ajut dels fons Next Generation que s’han obert “en ple agost i sense avís previ”.

En una carta a la ministra d’Indústria, Reyes Maroto, el conseller expressa la “indignació” del sector industrial per la convocatòria d’aquests dos ajuts: un per donar suport a projectes que promoguin la transformació digital i la millora de la sostenibilitat ambiental de les empreses industrials, i un altre per a projectes industrials de recerca, desenvolupament i innovació de la indústria manufacturera.

Torrent ha dit que si no s’amplia el termini per acollir-s’hi es cometrà “una injustícia”. El conseller d’Empresa i Treball ha assegurat a la carta que cal que el ministeri escolti el sector empresarial català i modifiqui i adapti les característiques de les línies d’ajut “ampliant terminis i millorant-ne la comunicació”.

“La celeritat ha d’anar acompanyada d’un calendari, uns terminis i la informació adequada per tal d’assegurar que les empreses susceptibles a acollir-s’hi poden fer-ho efectivament”, ha argumentat Torrent.

Segons el conseller, la situació detectada aquest agost és “incomprensible” i s’hauria pogut evitar si la gestió es pogués fer directament des de Catalunya. “És una obvietat que qui millor coneix les necessitats i el funcionament del teixit empresarial, especialment de les pimes, són les administracions properes”, ha dit.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings