Rocío Flores en català: L’espanyolisme s’enfada

Rocío Flores parla en català

Comparteix la notícia
Rocío Flores

Rocío Flores

Rocío Flores parla en català

En ple debat sobre el cas de Rocío Jurado, Antonio David Flores i la filla d’ambdós, Rocío Flores, ha aparegut un missatge d’aquesta última emprant el català. Ha estat en una de les seves darreres publicacions d’Instagram.

Per qui encara no ho sàpiga, Rocío Flores és la protagonista d’un extens documental, concretament catorze capítols, en els quals explica que el seu marit i pare dels seus fills, Antonio David Flores, l’hauria agredit físicament i l’hauria sotmès a assetjament psicològic durant una pila d’anys. Malgrat tot, no ho va denunciar en el seu moment.

Rocío Flores també és un personatge principal en aquest serial. La filla s’ha posat al costat del pare i això ha provocat que tots els ‘rociocarrasquistas’ també l’hagin assenyalat. Són habituals les seves publicacions a xarxes socials on queda clar que la seva relació amb la seva mare i amb la seva parella, Fidel Albiac, no són bones.

Amb tot, a Telecinco s’ha generat molt de debat. És el que té la teleescombraries, els diferents programes es retroalimenten i una colla de vividors fan l’agost. Rocío Flores defensa constantment Olga Moreno, la nova parella del seu pare, que també és atacada per estar al costat d’aquest.

La madrilenya ha rebut les crítiques de l’espanyolada

Rocío Flores és una de les tertulianes habituals. Són unes tertúlies que, sovint, acaben a altes hores de la nit, de manera que va a dormir tard. I així ho comunica al seu perfil d’Instagram, on va comunicar l’hora que es posava al llit: 2:49. La sorpresa no és l’hora sinó que va acompanyar les paraules: “bona nit”.

Rocío Flores
Rocío Flores

Veurem si és un fet puntual o Rocío Flores continua emprant el català. Veurem també si només és català escrit o també utilitza la llengua catalana durant l’emissió dels debats de ‘Rocío: contar la verdad para seguir viva’.

La relació entre Rocío Carrasco i Antonio David fa temps que està trencada. Fa temps que van vida separats però ara la filla de Rocío Jurado ha començat una guerra contra el seu ex, assegurant que aquest l’hauria maltractat i, per tant, que seria una víctima més de la violència de gènere.

Tot Telecinco en parla. Són molts els programes de Mediaset que debaten sobre el tema. Cadascun amb el seu accent. El programa de Ana Rosa Quintana, per exemple, critica amb força el documental (malgrat cobrar de la caixa que rep els ingressos que s’obtenen).

La polèmica periodista dels matins, seguint l’argumentari ultra dretà de Vox, posa en dubte la versió de Rocío Carrasco. Insinua que la filla de Rocío Jurado s’inventa aquestes paraules. Periodistes d’aquesta branca, com Federico Jiménez Losantos, Carlos Herrera, etc han arribat a qualificar el programa com a “docufake” o “docudrama” i també utilitzen aquest espai per atacar el moviment feminista.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Rocío Flores en català: L’espanyolisme s’enfada

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings